← PROGRAME NUTRIȚIONALE

PREMIUM 1 la 1

Durată: 6 luni

Fiecare persoană are nevoi unice, de aceea o abordare unică și personalizată este cheia succesului. De aceea, în cadrul acestui program mă ocup DOAR de nevoile tale și descoperim ceea ce te motivează, ceea ce îți aduce bucurie și împlinire și să te ajut să-ți atingi obiectivele, indiferent cât de mari sau mici sunt.

Îți voi fi un partener dedicat și experimentat, care te va sprijini pe tot parcursul călătoriei tale de schimbare și transformare.

În ce constă acest program?

Sănătatea și bunăstarea nu se limitează doar la aspectele fizice, ci se extind și la cele mentale, emoționale și sociale. Ele se influențează reciproc și formează o rețea complexă care ne definește ca indivizi.

  • Vom explora conexiunile fizice, sociale, mentale și cele emoționale și vom construi o strategie de îmbunătățire a întregii tale vieți.
  • Vom lucra împreună pentru a identifica obiceiurile și modelele de gândire care îți pot împiedica progresul, iar apoi vom construi împreună noi abordări, care să te sprijine în atingerea obiectivelor tale.
  • Vom încuraja o abordare pozitivă și proactivă, îndrumându-te să faci alegeri sănătoase și să cultivi resursele interne pentru a depăși provocările și obstacolele.
  • Vom explora alimentația, activitatea fizică, managementul stresului, somnul, relațiile sociale și alte aspecte ale vieții tale care pot influența starea ta generală de bine.
  • Sesiunile de coaching vor fi personalizate, concentrate pe nevoile și obiectivele tale, și vei primi suport constant și motivație pentru a te menține pe drumul corect.
  • Îți voi oferi instrumentele și resursele necesare pentru a-ți asuma controlul asupra vieții tale și pentru a-ți crea propria ta poveste de succes

Ce vei învăța în cadrul acestui program?

  1. Să te conectezi cu propriul tău corp și minte
  2. Să asculți semnalele pe care ți le transmite corpul și mintea ta
  3. Să răspunzi în mod corespunzător nevoilor tale.

Ești mai puternic/ă decât îți poți imagina și sunt aici să te susțin în fiecare pas al drumului tău către o viață mai fericită și mai sănătoasă.

Hai să începem această călătorie extraordinară spre transformare și împlinire! Programul PREMIUM – Health Coaching 1 la 1 este gata să te sprijine în toate aspectele vieții tale și să te ajute să trăiești viața pe care o dorești și merită să o trăiești.

Go top