INGREDIENTE :

* 200g dovleac copt
* 2 banane coapte
* 250ml lapte vegetal
* 40 ml ulei
* 1 plic praf de copt
* 220-230 faina de orez, puteti sa folositi si alt tip de faina dar, adaugati treptat pana ajungeti la consistenta potrivita. Poate sa intre mai multa sau mai putina.
* 200g nuca maruntita

Pasati bine cu furculita bananele si dovleacul , apoi adaugati si restul ingredientelor si amestecati pana aluatul devine omogen. Turnati aluatul intr-o tava in care ati pus hartie de copt, presarati nuca deasupra si bagati la cuptor, 180 grade 30-50minute.
Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi se taie. Eu am taiat -o in forma de smiluna. Va avea un aspect umed datorita bananelor si dovleacului, dar foarte gustoasa si ideala pentru post, dar si pentru cei care nu consuma oua sau lactate in general.

Weekend frumos !

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top