Oana este acel om la care apelezi ca sa iti demonstreze ca oricine poate deveni o zeita prin alimentatie. Si nu ma refer restrictiv, doar la cum aratam! Ci cum ne simtim in corpul nostru! Prin alimentatie ea nu iti face doar six pack si picioare de model si talie de viespe (si credeti-ma, ca prin minune reuseste!),ea reuseste mult mai multe si va enumar in cele ce urmeaza:
1. Vindeca problemele de sanatate doar prin alimentatie. De exemplu, eu am intampinat probleme hormonale si si insomnii multi ani. Cauza? Stresul, munca multa, somn putin si alimentatie precara. Oana a venit cu solutia: un regim echilibrat care sa rezolve concomitent problemele de sanatate si sa iti redea forma corpului mult visata.
2. Energie. Ceea ce mananci iti poate cauza ori lipsa de energie ori boom de energie. De multe ori mancam exact ce ne lipseste de energie insa ea stie exact combinatiile perfecte pentru un echilibru total in corp.
3. Meniu super diversificat, in care introduce doar alimente care iti plac.
Si pe care le poti tolera usor, astfel incat nu simti vreun moment ca ti-e foame sau pofta de ceva anume sau presiunea unui regim alimentar.
4. Piele perfecta, par bogat, unghii puternice. De ce? E simplu, pentru ca organismul nu este privat de nutrienti ca in cazul multor nutritionisti care prescriu diete focusate doar pe o categorie de alimente: mananci doar carne sau doar legume etc.
5. Oana este o prietena mai presus de orice. Ea este disponibila pentru tine oricand, la orice ora si te ajuta cu orice problema ai. Este departe de a fi nutritionistul ala rigid, sensibil daca pui vreo intrebare care iti raspunde in 2 peri. Oana este omul care te sprijina in orice dilema legata de probleme de sanatate, nutritie sau somn. Abordarea ei e holistica, ea stie ca nu poti ataca doar alimentatia pentru a arata bine. A arata bine inseamna a dormi ok, a fi energic, a fi capabil sa faci sport. Ea te ajuta cu toate capitolele acestea.
Eu ii multumesc enorm si chiar daca momentan nu tin nicio dieta, principiile ei le aplic cu siguranta si cand ma voi intoarce la a urma o dieta, Oana este singurul nutritionist din toti cati am incercat, la care voi apela!
End of story… Concluzia: Ea este nr 1 in materie de nutritie si umanitate!!!

Share
Go top